Onze suites

Onze suites hebben elk hun eigen kleurthema en zijn uitgerust met veel speelse details, die u het ‘warme thuisgevoel’ geven. Alle suites hebben kingsize bedden, airconditioning, een eigen badkamer met bad* en douche, een zithoek, tv, wifi, een waterkoker en een Nespresso machine.

Ons luxe ontbijt wordt van 8.30 – 11.00 beneden geserveerd in restaurant Bayonne.

Check-in 15.00 – 20.00 uur
Check-out voor 12.00 uur

Vroeg inchecken

U kunt een extra vroeg incheck op uw kamer bij boeken,  13.00 uur voor €40 of 14.00 uur voor €20

Laat het ons van tevoren weten. We kunnen uw bagage tijdelijk stallen bij de receptie, terwijl u erop uit trekt om de stad te verkennen.

Laat uitchecken

Wilt u iets langer (tot maximaal 14.00 uur) genieten van het comfort van uw hotelkamer op de dag van vertrek? Laat het ons van tevoren weten. Uw verzoek is afhankelijk van beschikbaarheid en er geldt een toeslag voor laat uitchecken van 20,00 per uur.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering of wijziging tot 48 uur vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of in geval van no-show, wordt de totale prijs van de reservering in rekening gebracht.

Presidential (Emerald)

De grootste kamer van ons hotel is ingericht met smaragdgroene en gouden details.

 

De hoge plafonds met originele ornamenten en de vele hoge ramen maken deze suite extra licht en heel speciaal. Er ligt stijlvol visgraat parket en er is een comfortabele ruime zithoek. Op het balkon kijkt u uit over het fraaie Anna Paulownaplein.

 

Op de muur zijn handgeschilderde palmbladeren in groen en goud aangebracht, de garderobekast is handgemaakt door de eigenaar. Er is airconditioning aanwezig en zelfs een sfeerhaard ontbreekt niet. In de en-suite woonkamer kan een 2-persoons kingsize bed bijgeplaatst worden, waardoor de Emerald suite ruimte kan bieden aan vier personen. Op speciaal verzoek kan ook nog een vijfde bed (opklapbed) geplaatst worden voor een kind tot 13 jaar oud. Dit is op basis van beschikbaarheid en dient bij de reservering te worden aangevraagd.

 

De ruime en rijk uitgevoerde badkamer met een opvallende zwarte stalen pui heeft een heerlijke regendouche; het daglicht valt binnen via een glazen dakraam.

Lees Minder Lees meer

De Luxe Suite (Ochre – Coral)

Deze behaaglijke, lichte suites in warme kleurstelling bevinden zich op de 2de verdieping.

Alle suites hebben een ruime badkamer met regendouche.

Superior Suites (Indigo – Pearl)

Indigo – Iedereen kent indigo van de spijkerbroek. Indigo geeft jeans namelijk zijn blauwe kleur. Indigo kan worden gewonnen uit verschillende soorten van het plantengeslacht Indigofera.

 

De Indigo Superior suite is geïnspireerd op de tijd dat Anuschka in de mode werkte bij G-star een Nederlands bedrijf die denim groot heeft gemaakt. Daarom de denim accenten. Het Delfts blauw komt uit onze familie.

 

Pearl – Ontspan lichaam en geest na een drukke dag! Door een kleurpallet aan witte accenten krijg je een natuurlijke zen-beleving. Het bed staat onder de hoge nok met authentieke balken, het bamboe behang achter het bed, alles tezamen geeft dit de suite een natuurlijk sfeer.

 

De badkamer heeft naast een ligbad ook een aparte regendouche.

 

Beide superior suites bevinden zich op de 3e verdieping

Lees Minder Lees meer

Executive Suite (Chocolate)

Deze suite is luxueus en ruim opgezet, wij zijn als familie enorm gek op chocolade. De suite is ingericht met verschillende mooie bruin tinten van chocolade.

 

De zithoek kijkt uit op het Anna Paulownaplein en geeft net dat beetje-extra-ruimte-gevoel!

 

De badkamer heeft een bubbel bad en apart een heerlijke regendouche: laat uw zintuigen langzaam tot leven komen!

Lees Minder Lees meer

Standaard Suite (Olive – Mustard – Petrol)

De Sandaard suits zijn lichte, ruime kamers met uitzicht op het Anna Paulownaplein. De grote lichte ramen geven een heerlijk ruimtelijk gevoel. Deze kamers bevinden zich in de Residentie aan de overkant van het hoofdgebouw, Little Anna.

De badkamer heeft een heerlijke regendouche

Olive 1ste etage – Mustard 2de etage – Petrol 3de etage

Wat onze bezoekers zeggen