Suites

Presidential /Royal suite (Emerald) 

De grootste kamer van ons hotel is ingericht met smaragdgroene en gouden details.

De hoge plafonds met originele ornamenten en de vele hoge ramen maken deze suite extra licht en heel speciaal. Er ligt stijlvol visgraat parket en er is een comfortabele ruime zithoek. Op het balkon kijkt u uit over het fraaie Anna Paulownaplein.

Op de muur zijn handgeschilderde palmbladeren in groen en goud aangebracht, de garderobekast is handgemaakt door de eigenaar. Er is airconditioning aanwezig en zelfs een sfeerhaard ontbreekt niet. In de en-suite woonkamer kan een 2-persoons kingsize bed bijgeplaatst worden, waardoor de Emerald suite ruimte kan bieden aan vier personen. Op speciaal verzoek kan ook nog een vijfde bed (opklapbed) geplaatst worden voor een kind tot 13 jaar oud. Dit is op basis van beschikbaarheid en dient bij de reservering te worden aangevraagd.

De ruime en rijk uitgevoerde badkamer met een opvallende zwarte stalen pui heeft een heerlijke regendouche; het daglicht valt binnen via een glazen dakraam.

De Luxe Suite (Ochre, Olive or Mustard)

Deze behaaglijke suites kijken allemaal uit op het fraaie Anna Paulownaplein. Een lichte suite in warme kleurstellingen en hoge ramen.

Het kan zijn dat uw De Luxe suite aan de overkant van het hoofdgebouw is, “Little Anna”.  Alle suites hebben een ruime badkamer met regendouche.

Deluxe Suite – Ochre 2e etage  – Litte Anna aan de overkant Olive & Mustard

Superior Suite (Indigo of Pearl)

Indigo  – Iedereen kent indigo van de spijkerbroek. Indigo geeft jeans namelijk zijn blauwe kleur. Indigo kan worden gewonnen uit verschillende soorten van het plantengeslacht Indigofera. 

De Indigo Superior suite is geïnspireerd op de tijd dat Anuschka in de mode werkte bij G-star een Nederlands bedrijf die denim groot heeft gemaakt. Daarom de denim accenten. Het Delfts blauw komt uit onze familie.

Pearl – Ontspan lichaam en geest na een drukke dag! Door een kleurpallet aan witte accenten krijg je een natuurlijke zen-beleving. Het bed staat onder de hoge nok met authentieke balken, het bamboe behang achter het bed, alles tezamen geeft dit de suite een natuurlijk sfeer.

De badkamer heeft naast een ligbad ook een aparte regendouche.

Beide superior suites bevinden zich op de 3e verdieping

Executive Suite (Chocolate)

Deze suite is luxueus en ruim opgezet, wij zijn als familie enorm gek op chocolade. De suite is ingericht met verschillende mooie bruin tinten van chocolade.

De zithoek kijkt uit op het Anna Paulownaplein en geeft net dat beetje-extra-ruimte-gevoel!

De badkamer heeft een bubbel bad en apart een heerlijke regendouche: laat uw zintuigen langzaam tot leven komen!

Standaard Suite (Coral of Petrol)

De Sandaard suite is een lichte ruime kamer met uitzicht op de tuin of op het Anna Paulownaplein. De grote lichte ramen geven een heerlijk ruimtelijk gevoel. Het kan zijn dat uw kamer zich bevind aan de overkant van het hoofdgebouw, Little Anna.

De badkamer heeft een heerlijke regendouche

Coral 2de etage – Petrol Little Anna 3e etage

Onze suites hebben elk hun eigen kleurthema en zijn uitgerust met veel speelse details, die u het ‘warme thuisgevoel’ geven. Alle suites hebben kingsize bedden, airconditioning, een eigen badkamer met bad* en douche, een zithoek, tv, wifi, een waterkoker en een Nespresso machine.

Het ontbijt in restaurant ‘Hortus’ op de begane grond;
doordeweeks van    08.00 – 11.30 uur
weekeinden van       09.00 – 11.30 uur

Check-in                      15.00 – 20.00 uur
Check-out                   12.00 uur

Vroeg inchecken

Wilt u extra vroeg uw kamer in op dag van aankomst?

Laat het ons van tevoren weten. We kunnen uw bagage tijdelijk stallen bij de receptie, terwijl u erop uit trekt om de stad te verkennen of van een drankje geniet in ons restaurant.

Laat inchecken

Na 20.00 uur is onze receptie onbemand, tenzij anders met u overeengekomen. Laat ons van tevoren weten als u na 20.00 uur denkt aan te komen. Alle verzoeken voor vroeger inchecken dienen door ons te worden bevestigd.

Laat uitchecken

Wilt u iets langer (tot maximaal 14.00 uur) genieten van het comfort van uw hotelkamer op de dag van vertrek? Laat het ons van tevoren weten. Alle verzoeken voor later uitchecken dienen door ons te worden bevestigd. Uw verzoek is afhankelijk van beschikbaarheid en er geldt een toeslag voor laat uitchecken van 12,00 euro per uur of een deel daarvan.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering of wijziging tot 48 uur vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of in geval van no-show, wordt de totale prijs van de reservering in rekening gebracht.

Download onze gratis app (Apple & Android) met onze persoonlijke tips, handige informatie en routes. Na het downloaden voer de volgende code 2574 in.

TripAdvisor