Vergaderkamer
La Paulowna
Vergaderkamer
La Paulowna
La Paulowna
Hotel Rooms
Vergaderkamer
La Paulowna

Vergaderen

Deze unieke vergaderkamer biedt ruimte aan 12 gasten en garandeert volledige rust. De La Paulowna Kamer heeft hoge plafonds met originele ornamenten, licht visgraat parket en een originele houten schouw met prachtige details. De hoge ramen geven veel licht en kijken uit op het mooie Anna Paulownaplein. In de kamer is een door de eigenaar handgemaakte keuken tot uw beschikking en op het aanliggende zonnige balkon kunt u even een luchtje scheppen.

Private dining

De La Paulowna Kamer leent zich ook uitstekend voor private dining, zakelijk of privé. De stijlvolle sfeer in deze kamer geeft uw gesprekken een extra dimensie! Wij serveren u gezonde en vers gemaakte maaltijden met een smaaksensatie die aangenaam zal verrassen!

Feest locatie

U kunt de kamer natuurlijk ook huren voor een feestelijke gelegenheid: een verjaardag, babyborrel, kraamfeest, pensioen of iedere andere aanleiding die iets speciaals verdient. Dit kan voor circa 20 personen. Als het weer het toelaat, kunt u ook het balkon gebruiken dat aangekleed kan worden met statafels; in dat geval kan de groep uitgebreid worden tot 40 personen.

Uw wensen, groot en klein, worden zorgvuldig met u besproken. Het is tenslotte uw en ons doel om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

(ZAKELIJKE) VOORZIENINGEN
Bij onze receptie kunt u ook terecht voor:

Wij zijn u graag van dienst!

Wat onze bezoekers zeggen