Check in en Check out
Check in en Check out
Check in en Check out
Check in en Check out

Check in en Check out

Onze suites hebben elk hun eigen kleurthema en zijn uitgerust met veel speelse details, die u het ‘warme thuisgevoel’ geven. Alle suites hebben kingsize bedden, airconditioning, een eigen badkamer met bad* en douche, een zithoek, tv, wifi, een waterkoker en een Nespresso machine.

Door de maatregelen serveren wij take away ontbijt voor de hotelkamer deur om 9 uur. Het ontbijt wordt tijdelijk verzorgd door cafeblossom Op verzoek kan de levering ook eerder.

Check-in 15.00 – 20.00 uur

Check-out 12.00 uur

Vroeg inchecken

Wilt u extra vroeg uw kamer in op dag van aankomst?

Laat het ons van tevoren weten. We kunnen uw bagage tijdelijk stallen bij de receptie, terwijl u erop uit trekt om de stad te verkennen of van een drankje geniet in ons restaurant.

Laat inchecken

Na 20.00 uur is onze receptie onbemand, tenzij anders met u overeengekomen. Laat ons van tevoren weten als u na 20.00 uur denkt aan te komen. Alle verzoeken voor vroeger inchecken dienen door ons te worden bevestigd.

Laat uitchecken

Wilt u iets langer (tot maximaal 14.00 uur) genieten van het comfort van uw hotelkamer op de dag van vertrek? Laat het ons van tevoren weten. Alle verzoeken voor later uitchecken dienen door ons te worden bevestigd. Uw verzoek is afhankelijk van beschikbaarheid en er geldt een toeslag voor laat uitchecken van 15,00 euro per uur of een deel daarvan.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering of wijziging tot 48 uur vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of in geval van no-show, wordt de totale prijs van de reservering in rekening gebracht.

Testimonials